Wilt u ook onderzoek of activiteiten van het SLMKfonds steunen? Dit kan op verschillende manieren. U kunt zelf bepalen hoe.

Doneer direct
U kunt ook direct een donatie overmaken op
rekeningnummer: IBAN NL69 ABNA 044 50 40 459
t.n.v. Stichting Cancer Center Amsterdam
betalingskenmerk: t.g.v. SLMKfonds

 

Heeft u een specifieke wens of wilt u meer informatie over periodiek schenken, een fonds op naam of een nalatenschap, neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer 020-4441058 of via ons contactformulier. Iedere donateur, klein en groot, willen wij graag bedanken. Heeft u geen bedankbrief van ons ontvangen, dan zijn uw adresgegevens niet doorgekomen bij de betaling. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Stelt u alsnog een brief op prijs? Mail of bel ons dan gerust.

Betaalt u in Nederland inkomstenbelasting? En wilt u jaarlijks een vast bedrag schenken? Dan is een periodieke schenking mogelijk interessant voor u. Met een periodieke schenkingsovereenkomst heeft u maximaal belastingvoordeel. Bij deze manier van geven is het giftbedrag volledig aftrekbaar voor de belasting. Hiervoor geldt geen minimaal of maximaal aftrekbaar bedrag. De tussenkomst van een notaris is niet langer noodzakelijk. Zo heeft ú een belastingvoordeel en zijn wij verzekerd van uw gift.

Heeft u interesse in een periodieke schenkingsovereenkomst? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoonnummer 020-4441058 of via ons contactformulier.

Steun onze pioniers!

Investeer in ons onderzoek en draag bij aan betere vooruitzichten voor patiënten.

Klik de button en vul het formulier in

Direct doneren

 

Machtiging

Stel een vraag

Wilt u meer informatie, of heeft u een vraag over onze onderzoeken?

Laat het ons weten.

 

Stel uw vraag

 

Search