12 september 2023

SAMEN RACEN TEGEN KANKER

slmk-flyer-racen-zandvoort-2023-1.jpg

SAMEN RACEN TEGEN KANKER

Fundraising voor het SLMK: doet u mee?

Het Slokdarm- en Maagkanker Fonds (SLMK Fonds) organiseert op 12 september 2023 in samenwerking met Bleekemolens’ Race Planet een waanzinnige dag op Circuit Zandvoort. Met dit evenement willen wij fondsen werven voor onderzoek naar slokdarm- en maagkanker. Dat is hard nodig, want er is nog veel onduidelijk over deze vormen van kanker en er zijn maar beperkte fondsen beschikbaar voor specifiek onderzoek.

Het SLMK Fonds is verheugd dat we met de ondersteuning van Race Planet een mooie dag aan autoliefhebbers kunnen bieden, waarbij de vergoeding voor het grootste deel naar het SLMK Fonds gaat

raceplanet.jpg

Wat mag u verwachten?

Voor de deelnemers is er een specifiek programma op gesteld, waarbij u gedurende de dag zelf veel rondjes op het circuit zult rijden, al dan niet onder begeleiding van een instructeur. U krijgt de gelegenheid om in veel verschillende auto’s het Zandvoort Formule 1 circuit te leren kennen, waaronder Porsches en Formule RP1’s. Gedurende de dag zullen we ook tijd inruimen om u nadere informatie te geven over het onderzoek rond slokdarm- en maagkanker zoals dat met name in het Amsterdam UMC wordt uitgevoerd. Prof. dr. Mark van Berge Henegouwen en dr. Suzanne Gisbertz zullen presentaties geven over dit specifieke vakgebied binnen de oncologie, zodat u direct zicht krijgt opde besteding van het geld.

Inschrijven en kosten

Ontvangst is in de VIP Lounge van Race Planet, waar ook de lunch en de afsluitende borrel zullen worden geserveerd. De kosten voor dit programma bedragen 950,- incl BTW. Voor bedrijven en meervoudige inschrijving gelden condities op aanvraag.

Het programma van de dag.

Vanaf 08.00 uur ontvangst op het circuit en om 09.00 uur starten we met het programma met o.a. de volgende onderdelen:

  • Zelf rijden in een Porsche 911
  • Zelf rijden in een Formule RP1
  • Drag Racen met een Dodge Charger
  • Racen met een BMW
  • Bijzondere verrichtingen als slalom rijden en behendigheidsproeven

Daarnaast kijken we nog naar de mogelijkheid om onder begeleiding met de eigen auto het circuit rond te gaan. Het programma sluit om 17.00 uur ’s middags met een aangeklede borrel.

Interesse?

Wij hopen dat dit initiatief op uw sympathie kan rekenen. U krijgt een fantastisch leuke dag en u levert een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar slokdarm- en maagkanker.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: info@slmkfonds.nl

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-55 33 00 00

Het Slokdarm- en Maagkanker Fonds is een Fonds op Naam van de CCA Foundation, het Cancer Center Amsterdam, een onderdeel van het Amsterdam UMC.

slmk-flyer-racen-zandvoort-2023-2.jpg
anbi.png
logoumc.png
gioca logo.jpg
mlds.png

Search